Kijk,

zo ziet het er bij ons uit

Dit zijn mijn eigen kinderen Sifrah en Elias
Dit zijn mijn eigen kinderen Sifrah en Elias

Kinderen laten groeien en bloeien, op eigen ontwikkelingsniveau.

Kleuren & Vormen, Cijfers & Letters. Voorlezen van mooie prentenboeken, of zingen en dansen met de muziek mee. Puzzelen van 4, 12, 16, 20 of zelfs 50 puzzelstukjes. Kralen rijgen, speelzand of tekenen in scheerschuim. Duplo, Nopper, Playmobile, verkleedkleren, Knexx, boeken, poppenhuis,  werkbank met gereedschap voor echte timmer-kinderen, auto's, poppen en barbies. Er is voldoende speelgoed voor vermaak en educatie. Van luier tot een grote plas op de wc, zelf je jas aan trekken of zelfs je veters strikken.

 

We gaan graag op schattenjacht. Genieten in onze prachtige natuur!

Eindeloos takken zoeken, slakken tellen, stenen verzamelen, madeliefjes plukken, paardenbloemen blazen, brood aan de eendjes voeren. Er mag dus wel eens iets vies worden, al waak ik er natuurlijk voor dat er geen kleertjes onherstelbaar besmet worden. Genieten van bomen met of zonder blaadjes en een zon die soms lange schaduwen maakt en soms korte. Zon, regen, wind, mist of sneeuw...er is iedere dag wel iets te beleven.

 

Wie helpt mij zoeken naar producten in de supermarkt?

Voor de allerkleinste is er een 6-persoonswandelwagen, waarin ze heerlijk kunnen rondkijken naar de grote peuters die zelf al kunnen stappen. We kijken onderweg naar de bouwvakkers, de stratenmakers, of de glasbakken die geleegd worden. Boodschappen doen, meezoeken naar de producten en dan om beurten de boodschappen scannen.

 

Als het lekker weer is, gaan de tuindeuren open en kan er veilig buiten gespeeld worden op het terras of in de tuin. We hebben fietsjes en speeltoestellen voor elke leeftijd. Met water en zand bouwen we mooie modderkastelen. Wie wint de race met de skippy-dieren?

 

Als het tijd is om een slaapje te doen, is er een slaapkamer met vier speciale, veilige bedjes. Daar kunnen ze in alle rust en stilte hun oogjes dicht doen om later uitgerust weer wakker te worden. 

 

Als dit je allemaal aanspreekt, kun je contact met mij opnemen. Dan kan ik je vertellen of er nog plaats is voor jouw kind en als dat zo is kunnen we een afspraak maken. Vul even dit formulier in, dan neem ik contact met je op.